Thaise massage Eindhoven Noord

Magische Handen – Thaise massage in Eindhoven

Voor een Thaise massage Eindhoven Noord bent u van harte welkom bij Magische Handen. Thaise massage zorgt voor genezing van het lichaam, een betere gezondheid en transformatie van lichaam en geest. Het is dan ook een van de oudste genezingsmethoden en staat in verband met yoga en de Chinese en Ayurvedische geneeskunst.

De Thaise massages die wij u bieden zorgen voor ontspanning en activering en maken vastzittende spieren los. Na een behandeling zal uw energiesysteem beter in balans zijn en de flexibiliteit van uw lichaam toegenomen. Ook het aura en de organen worden gestimuleerd en in balans gebracht. Daarnaast helpt een Thaise massage tegen klachten als vastzittende schouders en nekpijn.

Thaise Massage in Eindhoven Noord

Onze locatie in Eindhoven Noord brengt een Thaise massage in Woensel, Blixembosch, Vaartbroek en Eckart binnen handbereik. Ook wanneer u in Nuenen, Best of Son en Breugel woont helpen wij u graag verder in onze stijlvol ingerichte salon. Hier wordt u direct door comfort en gastvrijheid omringd wat direct voor een ontspannen gevoel zorgt.

Wij bieden onder andere een Thaise yoga massage waarbij het oorspronkelijke verband tussen massage en yoga terugkomt. Bij deze traditionele Thaise massage wordt u in diverse yogaposities gebracht om uw ledematen en rug soepeler te maken. Daarnaast worden uw spieren gekneed om de spanning uit uw lichaam te halen. Bij een Thaise stoelmassage worden tevens uw ledematen gestrekt, maar deze vorm is gericht op het behandelen van RSI klachten, ofwel arm, nek en schouderklachten.

Van Thaise oliemassage tot Thaise voetmassage

Daarnaast kunt u kiezen voor een Thaise olie of sportmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van Sabai olie. Deze olie wordt al eeuwenlang gebruikt tijdens Thaise massages. Door het gebruik van deze olie ervaart u de ontspannende en rustgevende werking van de lotusbloesem en jasmijnextracten. Er worden traditioneel twee lagen aangebracht, zodat de eerste laag goed opgenomen wordt en de tweede laag kan worden gebruikt tijdens de massage.

Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten, dan biedt onze Thaise voetmassage uitkomst. Een voetmassage zorgt ervoor dat de energiedoorstroming in het lichaam geactiveerd wordt. Daarnaast ontspant en vitaliseert deze behandeling uw voeten, onderbenen en knieën. Door de drukpunten op uw voetzolen, kuiten en knieën te stimuleren wordt de doorbloeding verbeterd en worden de zenuwbanen gestimuleerd.

Kom helemaal tot rust bij Magische Handen

De traditionele Thaise massage is meer dan 2000 jaar oud en wordt al van oudsher gebruikt om ziekten te behandelen en om gezond en fit te blijven. Door een combinatie van strekbewegingen, meditatie, stimuleren van drukpunten en bewegingsoefeningen onderscheidt deze massage zich van andere massagevormen. Na een Thaise massage bij Magische Handen zult u zich zowel lichamelijk als geestelijk ontspannen en gezond voelen. Maak vandaag nog een afspraak voor een weldadige Thaise massage Eindhoven Noord, te Woensel.

 

 

Adres

Generaal Dibbetslaan 73
5623 J M Eindhoven

Telefoon

Bellen: 06 - 10758533
Whatsapp: 06 - 10758533

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 10.00-21.00
zaterdag 10.00-18.00

Magische handen

Kamer van koophandel nummer 59584947
Copyright Magische handen - KVK 59584947