Nekpijn

Nekpijn & Nekklachten

Nekpijn kan ontstaan door diverse oorzaken, waaronder artritis, hernia, spierspanning of verkeerde houding op de lange termijn. Stress en emotionele spanningen kunnen ook een rol spelen. Bij acute nekpijn is het van belang om de oorzaak te achterhalen en de juiste behandeling te krijgen, zoals fysiotherapie, massage, medicatie of chirurgie, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Chronische nekpijn vereist een meer integrale aanpak, waarbij zowel fysieke, emotionele als mentale factoren in overweging worden genomen. Massage kan een effectieve behandelmethode zijn om spanning en pijn te verlichten, maar het is raadzaam om dit eerst te overleggen met een arts of therapeut.

Om nekpijn te voorkomen is het aan te bevelen om uw houding te verbeteren en regelmatig lichaamsbeweging en stretching uit te voeren om uw nekspieren te versterken. Door deze preventieve maatregelen te nemen, kunt u de kans op nekpijn verminderen en een gezonde en pijnloze nek behouden.

Als u last heeft van nekpijn en u wilt een ontspannende nekmassage, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een behandeling. Maak het gemakkelijk voor uzelf en maak een afspraak via WhatsApp.

Heeft u vragen over welke massage het beste voor u is. Of wat de massage precies inhoud?  Stel dan uw vraag via Whatsapp bericht op 06 – 10 75 85 33 , u kan via dat nummer ook sneller een massage inplannen.

 
 

Adres

Generaal Dibbetslaan 73
5623 J M Eindhoven

Telefoon

Bellen: 06 - 10758533
Whatsapp: 06 - 10758533

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 10.00-21.00
zaterdag 10.00-18.00

Magische handen

Kamer van koophandel nummer 59584947
Copyright Magische handen - KVK 59584947

Beste klanten,

Namens het team van MagischeHanden willen we u op de hoogte stellen van onze aankomende vakantieperiode. Vanwege een welverdiende pauze, zal onze salon tijdelijk gesloten zijn van 13 april tot en met 12 juni.

We begrijpen dat u mogelijk graag een massage zou willen boeken tijdens deze periode, maar we willen u verzekeren dat we na onze vakantie weer fris en vol energie voor u klaar zullen staan. We zullen tijdens onze afwezigheid geen boekingen aannemen, maar zodra we terug zijn, staan we weer graag voor u klaar om u te voorzien van de beste massages en ontspanning.

We willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en steun. We zijn dankbaar voor uw loyaliteit en kijken ernaar uit u weer te verwelkomen in onze salon na onze vakantieperiode. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via WhatsApp op het nummer: 06 - 10758533.

We wensen u een fijne tijd en hopen dat u ook een geweldige vakantieperiode zult hebben!

Met ontspannen groeten,

Kung