Reacties van klanten

Onderstaand hebben we een aantal reacties na een behandeling voor u geplaatst zodat u een indruk kunt krijgen van wat onze klanten van ons vinden.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 66.249.66.150 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Sarina Sarina uit Eindhoven heeft geschreven op 17 januari 2020 om 18:25
Ik ben vandaag bij Kung geweest. Het was helemaal super. Ik heb al jaren last van een plek tussen mijn schouders en bij mijn ruggengraat. Maar vandaag heb ik voor het eerst weer een normaal gevoel tussen mijn schouders. Helemaal top kung. Je hebt inderdaad magische handen. Ook ik kom snel weer terug.
Ik ben vandaag bij Kung geweest. Het was helemaal super. Ik heb al jaren last van een plek tussen mijn schouders en bij mijn ruggengraat. Maar vandaag heb ik voor het eerst weer een normaal gevoel tussen mijn schouders. Helemaal top kung. Je hebt inderdaad magische handen. Ook ik kom snel weer terug.
Taner Taner heeft geschreven op 24 augustus 2019 om 21:36
Voor het eerste keer geweest en ik heb een super massage gehad!
Voor het eerste keer geweest en ik heb een super massage gehad!
Johan Johan uit Eindhoven heeft geschreven op 16 mei 2019 om 13:26
De massage van Kung kun je met woorden als FANTASTISCH, SUPER en GEWELDIG het beste omschrijven. Kung weet alle blokkades in je lichaam feilloos te vinden en goed los te masseren. Daarbij zal zij steeds vragen of het niet pijnlijk is. Bovendien is zij steeds zeer vriendelijk en correct. Een echte aanrader en ik ga zeker vaak bij haar terugkomen !
De massage van Kung kun je met woorden als FANTASTISCH, SUPER en GEWELDIG het beste omschrijven. Kung weet alle blokkades in je lichaam feilloos te vinden en goed los te masseren. Daarbij zal zij steeds vragen of het niet pijnlijk is. Bovendien is zij steeds zeer vriendelijk en correct. Een echte aanrader en ik ga zeker vaak bij haar terugkomen !
Warsha Warsha uit Eindhoven heeft geschreven op 1 maart 2019 om 18:40
Vandaag ben ik voor het eerst bij Kung geweest. In één woord: Ge-WEL-DIG!! Kung heeft echt magische handen! Ik heb last van mijn pols en toch behoorlijk wat stress. De klachten zijn zeker verminderd! Pure ontspanning en ook leuk gebabbeld met Kung! Voor herhaling vatbaar!
Vandaag ben ik voor het eerst bij Kung geweest. In één woord: Ge-WEL-DIG!! Kung heeft echt magische handen! Ik heb last van mijn pols en toch behoorlijk wat stress. De klachten zijn zeker verminderd! Pure ontspanning en ook leuk gebabbeld met Kung! Voor herhaling vatbaar!
DJ DJ uit Oss heeft geschreven op 27 juli 2018 om 23:29
Werkelijk fantastische massage. Kon snel terecht en heb uur kunnen genieten van idd magische handen. Je merkt direct dat het om pure ervaring gaat. Dit wordt mijn vaste adres !!
Werkelijk fantastische massage. Kon snel terecht en heb uur kunnen genieten van idd magische handen. Je merkt direct dat het om pure ervaring gaat. Dit wordt mijn vaste adres !!
Latifa Latifa uit Valkenswaard heeft geschreven op 30 juni 2018 om 13:25
Ik ga elke maand naar Kung voor een massage van ca 2 uur. Ze rekt en strekt mijn spieren en masseert alles zorgvuldig los. Ik kon 2 jaar mijn been niet meer goed strekken, de fysio lukte het niet om dit probleem op te lossen Kung wel! Sinds een jaar plan ik dit maandelijks en consequent waardoor mijn pijnlijke spierklachten en knie probleem nagenoeg weg zijn. Het is ook ontspannend en je komt echt volledig tot rust. Kung is verder een hele lieve vrouw met een goed hart. Ik kan het iedereen aanraden die van een massage houdt maar zeker mensen met spier klachten.
Ik ga elke maand naar Kung voor een massage van ca 2 uur. Ze rekt en strekt mijn spieren en masseert alles zorgvuldig los. Ik kon 2 jaar mijn been niet meer goed strekken, de fysio lukte het niet om dit probleem op te lossen Kung wel! Sinds een jaar plan ik dit maandelijks en consequent waardoor mijn pijnlijke spierklachten en knie probleem nagenoeg weg zijn. Het is ook ontspannend en je komt echt volledig tot rust. Kung is verder een hele lieve vrouw met een goed hart. Ik kan het iedereen aanraden die van een massage houdt maar zeker mensen met spier klachten.
Laurie Laurie uit Eindhoven heeft geschreven op 18 juni 2018 om 20:33
Ik ben vandaag bij magische handen geweest voor mijn massage. En Pff! Ze heeft echt magische handen. Ik had al 3 dagen lang migraine hoofdpijn en totaal geen energie meer. Na een Thaise yoga massage ben ik eindelijk weer de oude. Mijn nek zat flink in de knoop maar het voelt allemaal een stuk losser en beter aan! Echt duizend maal dank voor de goede zorgen!
Ik ben vandaag bij magische handen geweest voor mijn massage. En Pff! Ze heeft echt magische handen. Ik had al 3 dagen lang migraine hoofdpijn en totaal geen energie meer. Na een Thaise yoga massage ben ik eindelijk weer de oude. Mijn nek zat flink in de knoop maar het voelt allemaal een stuk losser en beter aan! Echt duizend maal dank voor de goede zorgen!
Peter Peter heeft geschreven op 28 februari 2018 om 21:30
fijne massage, goede verpleging (schaafwond) en ook nog fysio opdrachten voor thuis meegekregen. Kortom top behandeling. 😉
fijne massage, goede verpleging (schaafwond) en ook nog fysio opdrachten voor thuis meegekregen. Kortom top behandeling. 😉
Barbara Barbara uit Eindhoven heeft geschreven op 25 februari 2018 om 12:38
4 weken geleden een schoudermassage gehad. Kung was heel aardig en gastvrij. De massage was pittig maar wel nodig ivm mijn zittend beroep. De tintelingen in mijn hand zijn minder maar nog niet helemaal weg, dus binnenkort maar weer reserveren!
4 weken geleden een schoudermassage gehad. Kung was heel aardig en gastvrij. De massage was pittig maar wel nodig ivm mijn zittend beroep. De tintelingen in mijn hand zijn minder maar nog niet helemaal weg, dus binnenkort maar weer reserveren!
Marita, Masha en Vera Marita, Masha en Vera uit Eindhoven heeft geschreven op 21 oktober 2017 om 13:50
We zijn heel fijn gemasseerd . We hadden een voetmassage, schouder- en rugmassage en een sportmassage. Het was super. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt lieve Kung!
We zijn heel fijn gemasseerd . We hadden een voetmassage, schouder- en rugmassage en een sportmassage. Het was super. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt lieve Kung!
peter peter uit eindhoven heeft geschreven op 7 september 2017 om 18:10
De beste massage in jaren gehad. Dankjewel Kung.
De beste massage in jaren gehad. Dankjewel Kung.
Ans Ans uit Eindhoven heeft geschreven op 4 augustus 2017 om 12:02
Via social Deal een massage kado gekregen en gepland voor na de Nijmeegse 4 daagde! Na een hartelijke ontvangst en kennismaking start de massage. In één woord geweldig, mijn spieren voelen weer soepel aan en ik kan weer vooruit. Echt aan te bevelen!
Via social Deal een massage kado gekregen en gepland voor na de Nijmeegse 4 daagde! Na een hartelijke ontvangst en kennismaking start de massage. In één woord geweldig, mijn spieren voelen weer soepel aan en ik kan weer vooruit. Echt aan te bevelen!
Ronnie Ronnie heeft geschreven op 2 augustus 2017 om 23:39
Zojuist mijn eerste massage gehad het was super, zeker voor herhaling vatbaar
Zojuist mijn eerste massage gehad het was super, zeker voor herhaling vatbaar
Marscha Marscha uit Eindhoven heeft geschreven op 19 juli 2017 om 17:29
Vrijdag 14 juli werd mijn zoon 9 en ik gaf me zelf een Thaise massage cadeau wat het inhield wist ik niet want het was de eerste keer maar wat was ik herboren naar huis gegaan , Fantastisch , voor herhaling vatbaar!
Vrijdag 14 juli werd mijn zoon 9 en ik gaf me zelf een Thaise massage cadeau wat het inhield wist ik niet want het was de eerste keer maar wat was ik herboren naar huis gegaan , Fantastisch , voor herhaling vatbaar!
Annelies Annelies uit Son heeft geschreven op 15 juli 2017 om 20:29
Gisteren voor het eerst thaise massage van Kung gehad via social deal.Was bijzonder en haar vakkundige handen voelden precies waar mijn knopen en pijnpunten zaten. Ze nam ook ruim de tijd om dit uit te leggen. Echt super en ik kom zeker een keertje terug!
Gisteren voor het eerst thaise massage van Kung gehad via social deal.Was bijzonder en haar vakkundige handen voelden precies waar mijn knopen en pijnpunten zaten. Ze nam ook ruim de tijd om dit uit te leggen. Echt super en ik kom zeker een keertje terug!
Gerrits Gerrits uit Eindhoven heeft geschreven op 12 juli 2017 om 16:18
Geweldige massage gehad, helemaal top.
Geweldige massage gehad, helemaal top.
Johan Johan uit Eindhoven heeft geschreven op 31 mei 2017 om 11:48
Via social deal bij Kung geweest. Social deal-acties vallen wel eens tegen; soms krijg je niet helemaal wat wordt belooft, of moet je bijbetalen voor dingen waarvoor dat normaal niet hoeft. Daar was bij Kung absoluut geen sprake van. Ze nam de tijd om eerst even kennis te maken, en gaf een zeer uitgebreide massage. Ze masseerde bijvoorbeeld ook mijn gezicht, wat erg fijn was. De social deal-actie is voorbij, maar ook haar normale tarieven zijn alleszins redelijk, zeker voor wat zij er voor geeft.
Via social deal bij Kung geweest. Social deal-acties vallen wel eens tegen; soms krijg je niet helemaal wat wordt belooft, of moet je bijbetalen voor dingen waarvoor dat normaal niet hoeft. Daar was bij Kung absoluut geen sprake van. Ze nam de tijd om eerst even kennis te maken, en gaf een zeer uitgebreide massage. Ze masseerde bijvoorbeeld ook mijn gezicht, wat erg fijn was. De social deal-actie is voorbij, maar ook haar normale tarieven zijn alleszins redelijk, zeker voor wat zij er voor geeft.
Oumar Oumar uit Eindhoven heeft geschreven op 7 mei 2017 om 20:38
Samen met vriendin geweest , we zijn goed ontvangen . Massage was subliem !
Samen met vriendin geweest , we zijn goed ontvangen . Massage was subliem !
Josien Josien uit Amsterdam heeft geschreven op 1 mei 2017 om 12:34
Ik kreeg deze massage kado en kan zeggen dat ik nog nooit zo'n goed kado heb gehad! Een aanrader! Ik ga het vanaf nu ook als kado geven aan vrienden en familie 🙂
Ik kreeg deze massage kado en kan zeggen dat ik nog nooit zo'n goed kado heb gehad! Een aanrader! Ik ga het vanaf nu ook als kado geven aan vrienden en familie 🙂
Noortje Noortje uit Utrecht heeft geschreven op 19 april 2017 om 12:10
Mijn eerste Thaise massage was zeer geslaagd! Het heeft mij echt geholpen om te ontspannen in een fijne omgeving. De massage van Kung was erg aandachtig, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik fan ben van de Thaise Massage. Ik kom zeker terug, en ik zal Kung van harte aanraden bij vrienden en kennissen!
Mijn eerste Thaise massage was zeer geslaagd! Het heeft mij echt geholpen om te ontspannen in een fijne omgeving. De massage van Kung was erg aandachtig, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik fan ben van de Thaise Massage. Ik kom zeker terug, en ik zal Kung van harte aanraden bij vrienden en kennissen!

 

Reserveer een tijdstip

  Uw Email *

  Uw Naam *

  Uw Telefoonnummer *

  Gewenste Datum & Tijd *

  Aanvullende Informatie

   

  Adres

  Generaal Dibbetslaan 73
  5623 J M Eindhoven

  Telefoon

  Bellen: 06 - 10758533
  Whatsapp: 06 - 10758533

  Openingstijden

  maandag t/m vrijdag: 10.00-21.00
  zaterdag 10.00-18.00

  Magische handen

  Kamer van koophandel nummer 59584947
  Copyright Magische handen - KVK 59584947