Stoelmassage en Voetmassage

Stoel massage

De stoelmassage is een verkorte, makkelijk toepasbare vorm van de traditionele massage gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage techniek.

Het is preventief bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress, hoofdpijn, nek, schouder, arm, en rugpijn en geeft een betere doorbloeding.

De beperkte duur van de massage en het feit dat de ontvanger de kleren aanhoudt wordt ook als prettig ervaren. Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen en verfrist en met hernieuwde energie en minder kans op RSI- of pijnklachten als gevolg van een eenzijdig handelen.

Voet massage

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren.

Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam.

De massage van de drukpunten in de voeten stimuleert de bloedsomloop in voet en benen en stimuleert ook goed de organen.

Heeft u vragen over welke massage het beste voor u is. Of wat de massage precies inhoud?  Stel dan uw vraag via Whatsapp bericht op 06 – 10 75 85 33 , u kan via dat nummer ook sneller een massage inplannen

Adres

Generaal Dibbetslaan 73
5623 J M Eindhoven

Telefoon

Bellen: 06 - 10758533
Whatsapp: 06 - 10758533

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 10.00-21.00
zaterdag 10.00-18.00

Magische handen

Kamer van koophandel nummer 59584947
Copyright Magische handen - KVK 59584947

Beste klanten,

Namens het team van MagischeHanden willen we u op de hoogte stellen van onze aankomende vakantieperiode. Vanwege een welverdiende pauze, zal onze salon tijdelijk gesloten zijn van 13 april tot en met 12 juni.

We begrijpen dat u mogelijk graag een massage zou willen boeken tijdens deze periode, maar we willen u verzekeren dat we na onze vakantie weer fris en vol energie voor u klaar zullen staan. We zullen tijdens onze afwezigheid geen boekingen aannemen, maar zodra we terug zijn, staan we weer graag voor u klaar om u te voorzien van de beste massages en ontspanning.

We willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en steun. We zijn dankbaar voor uw loyaliteit en kijken ernaar uit u weer te verwelkomen in onze salon na onze vakantieperiode. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via WhatsApp op het nummer: 06 - 10758533.

We wensen u een fijne tijd en hopen dat u ook een geweldige vakantieperiode zult hebben!

Met ontspannen groeten,

Kung