Thaise traditionele yoga

Thaise traditionele yoga

Traditionele Thaise massage is een oude vorm van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en ontspanning.

De massage is onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. De Thaise

massage was heel vroeger alleen voorbehouden aan monniken in boeddhistische tempels, sinds 2500 jaar lang wordt deze massage overal in Thailand beoefend in massagescholen, ziekenhuizen, in hotels en zelfs op het strand.

Ik maak gebruik van ellebogen en soms het volle gewicht om druk uit te oefenen op het lichaam. Hierbij wordt soms wel of geen gebruik gemaakt van olie.

Thaise traditionele massage kan zowel lichamelijke als psychische klachten voorkomen en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem met een positieve invloed op de energie.

Adres

Generaal Dibbetslaan 73
5623 J M Eindhoven

Telefoon

Bellen: 06 - 10758533
Whatsapp: 06 - 10758533

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 10.00-21.00
zaterdag 10.00-18.00

Magische handen

Kamer van koophandel nummer 59584947
Copyright Magische handen - KVK 59584947

Beste klanten,

Namens het team van MagischeHanden willen we u op de hoogte stellen van onze aankomende vakantieperiode. Vanwege een welverdiende pauze, zal onze salon tijdelijk gesloten zijn van 13 april tot en met 12 juni.

We begrijpen dat u mogelijk graag een massage zou willen boeken tijdens deze periode, maar we willen u verzekeren dat we na onze vakantie weer fris en vol energie voor u klaar zullen staan. We zullen tijdens onze afwezigheid geen boekingen aannemen, maar zodra we terug zijn, staan we weer graag voor u klaar om u te voorzien van de beste massages en ontspanning.

We willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en steun. We zijn dankbaar voor uw loyaliteit en kijken ernaar uit u weer te verwelkomen in onze salon na onze vakantieperiode. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via WhatsApp op het nummer: 06 - 10758533.

We wensen u een fijne tijd en hopen dat u ook een geweldige vakantieperiode zult hebben!

Met ontspannen groeten,

Kung